Dc Ramai draagt Wanica Noord-West over aan Joeloemsingh

593

Districtscommissaris Sarwankoemar Ramai heeft het leiding over het bestuursressort Wanica Noord-West overgedragen aan zijn collega Wedperkash Joeloemsingh. De overdracht vond plaats door de ondertekening van het protocol van overdracht op het Commissariaat Paramaribo Zuid-West. Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling was getuige van deze formaliteit.

Joeloemsingh heeft zeven jaren de scepter gezwaaid in Nickerie, totdat hij op 11 januari heeft overgedragen aan Nisha Kurban-Baboe. Hij noemt het werk zeer gevarieerd en gelooft dat elk district nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. De burgervader vertrouwt erop dat de ervaring die hij de afgelopen periode heeft opgedaan hem in staat moet stellen leiding te geven aan zijn nieuw bestuursressort. Joeloemsingh vertrouwt er ook op dat het beschikbaar kader en het overig personeel hem op weg zal helpen.

Ramai heeft vooralsnog geen nieuw district of bestuursressort toegewezen gekregen van de president. Hij zegt zich beschikbaar te houden voor elke missie die hij krijgt van het staatshoofd.