Twee criminelen hebben op zaterdag 2 februari omstreeks 22:35 uur een gewapende roofoverval gepleegd in een woning te Magentaweg. Op camerabeelden is te zien hoe deze criminelen tot 2 keer langs het huis lopen en vervolgens schietend vanaf het erf en het huis binnendrongen.

Hierbij zijn er meerdere personen beschoten en ernstig gewond geraakt. De criminelen zijn ervan doorgegaan met geldbedragen in SRD en vreemde valuta.

Na hun daad zijn de criminelen vanuit het huis gerend naar de Karailaweg, een zijstraat van de Magentaweg richting de Vierkinderenweg waar een vluchtauto , grijzegelakte RunX klaarstond. Tijdens het vluchten hebben de criminelen meerdere personen bedreigd met hun vuistvuurwapen.

Naar onze nieuwsdienst verneemt liggen de slachtoffers op de intensive care in kritieke toestand.

[su_youtube url=”https://youtu.be/MmvcZNtWfos”]