VSH en Hatramij doen donatiewens aan AZP in vervulling komen

518

Donaties hebben elke keer een ander verhaal en ander karakter. VSH United en Hatramij hebben als waardering voor de jarenlange steun aan hun organisatie, de wens van de gewezen president-commissaris lid Roy Kodadhin van de RVC bij VSH, in vervulling doen komen. De Intensive Care Unit (ICU) heeft een dialyse-apparaat Surdial-X, met bijbehorende mobile RO-units en aansluitingen in ontvangst mogen nemen op 28 januari 2019.

 De donatie heeft een totale waarde van Euro 24.000. “Ik blijf keer op keer benadrukken, de stappen die het AZP vooruit maakt om zorg te kunnen blijven bieden over het algemeen, maar meer nog in deze “high care” te bieden op een van de belangrijkste afdelingen binnen het AZP. Het is niet makkelijk geweest de afgelopen periode om een patiënt te kunnen dialyseren op de Intensive Care zonder een dialysemachine. Maar met een geste zoals deze zijn wij in staat de nodige kwalitatieve zorg op de ICU te bieden”, zei algemeen directeur Claudia Marica- Redan in haar toespraak.