Lennon ingesloten voor diefstal Koperen buizen en elektrische bedrading

292

De 25-jarige Lennon S. is op zaterdag 2 februari aangehouden en in verzekering gesteld door de politie van het ressort Uitvlugt. Lennon wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal van koperen buizen en elektrische bedrading in een in aanbouw zijnde woning.

De koperen buizen en elektrische bedrading waren reeds aangelegd in het huis. De crimineel heeft vernielingen gepleegd aan de muren van het huis om zodoende aan de buizen en bedrading te komen om die te stelen.


De diefstal werd ontdekt toen de keuring van de installatie moest plaatsvinden. Enkele dagen later deed Lennon de in aanbouw zijnde woning weer aan om nog meer zaken te stelen. Bij die gelegenheid werd hij op heterdaad betrapt en aangehouden.