Sport- en Jeugdzaken huldigt special olympians en WMF gouden medaillist

671

Het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken heeft de special olympians en de World Muay Thai Federation gouden medaillist, Nigel Deel, gehuldigd. De groep van 13 special olympians is teruggekeerd van de Special Olympics World Games 2019 in Abu Dhabi met 15 medailles te weten 6 goud, 6 zilver en 3 brons.

Nigel Deel heeft in Bangkok, Thailand een gouden medaille behaald tijdens de World Muay Thai kampioenschappen 2019. Alle sporters hebben op dinsdag 26 maart een certificaat van waardering, een bloemstuk en een diner in Lucky Twins aangeboden gekregen van het ministerie.

Het eerder toegezegd bedrag van SRD 100.000 dat bestemd was voor de Special Olympics World Games heeft de overheid ook reeds overgemaakt voor de Special Olympics Suriname.