40ste sportdag voor kinderen met een beperking

691

Op het Hemant Jaikaran Sportpark was het weer zover. De Ilonka Elmont Foundation organiseerde op 29 maart haar 40ste sportdag voor kinderen met een beperking. Het unieke is, dat na 5 jaar de sportdag terug is in Wanica en wel Zuid – Oost Wanica. Pupillen met verschillende soorten beperkingen mochten hieraan participeren.

Ilonka, Elmont de initiatiefnemer sprak de genodigden toe, omdat deze speciale dag voor hen bedoeld is om er een hele leuke en plezierige dag te mogen hebben. De distritscommissaris mevrouw Audrey Hankers bedankte de organisatie om ook deze kinderen met een beperking de gelegenheid te geven om te kunnen sportenen.

De minister van Sport en Jeugd Zaken mevrouw Lalinie Gopal bedankte ook de initiatiefnemers voor het goede werk en de goede samenwerking met het ministerie. Ook de sportleiders, begeleiders en ouders bedankte ze hen voor al het geduld met deze kinderen. Verder gaf ze mee aan de kinderen ” ga achter je dromen aan en ga vooral sportief met elkaar om”.