Dronkenbestuurder blies 820 microgram alcohollucht

586

De 39-jarige I.S. veroorzaakte op zondag 21 april een aanrijding op de hoek van de Soekransingh- en de Acorniestraat in het district Nickerie. De politie kreeg de melding van de aanrijding en deed de plek aan voor onderzoek. Ter plaatse bleek het te gaan om de autobestuurder I.S. die een billboard heeft aangereden. I.S. bleek onder invloed van alcohol deel te hebben genomen aan het verkeer.

De dronken bestuurder werd overgebracht naar het politiebureau en onderworpen aan een blaastest. Hij blies 820 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht. Hangende het onderzoek is het rijbewijs van I.S. ingevorderd.

Na zijn ontnuchtering is de autobestuurder heengezonden. Het dossier ter zake is voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.