Suriname start met gelijkspel tijdens U17 Concacaf Championship

529

De U17 selectie van Suriname is met een gelijkspel van start gegaan tijdens de Concacaf Championship. Ons land scoorde via de speler Geraldo Reumel de 1-0 in de 14e minuut na een prachtige aanval maar Curacao profiteerde van een dekkingsfout  aan de zijde van ”Natio”. De speler Roshyon Anita trok de stand in de 31ste minuut gelijk. Beide ploegen bleken last te hebben van de wind en de temperatuur.

Het spel kenmerkte zich door verkeerde passes en een laag tempo Ondanks een rode kaart aan de zijde van de tegenstander en wel voor de speler Alrick Phantophlet kon onze selectie de numerieke meerderheid niet benutten. Suriname komt zaterdag weer in actie wanneer Panama de volgende tegenstander zal zijn. Meer bijzonderheden volgen.