Suriname U17 verliest van Panama

517

Suriname heeft de tweede wedstrijd in de Concacaf U17 Championship met 1-3 verloren van Panama. De speler Edison Carrasquila scoorde in de eerste helft de enige treffer. Het duel werd zaterdag 4 mei afgewerkt op de IMG Academy in de VS waar de temperatuur niet in het voordeel van de spelers lag. De welbekende water break werd gehanteerd om de jonge voetballers te voorzien van het nodige vocht.

In de tweede helft was het Panama dat in de 60ste minuut via Reymundo Williams de marge verruimde. Suriname kwam goed terug dankzij Faisijo Burnet in de 70ste minuut. Suriname zat in deze fase beter op de bal maar wist het net niet te vinden. In de 93ste minuut bepaalde de speler Eric Rowe de eindstand. De Surinaamse selectie speelt maandag 6 mei haar laatste wedstrijd in deze poule tegen Costa Rica. Curacao maakt ook deel uit van deze groep. Meer bijzonderheden volgen.