Firstlady brengt oriëntatiebezoek aan Palmentuin Craft Market Waka Pasi

332

Firstlady Ingrid Bouterse – Waldring heeft gisteren een orientatiebezoek gebracht aan de Palmentuin Craft Market Waka Pasi. De presidentsvrouwe heeft vergezeld van districtscommissaris Mike Nerkust, vertegenwoordigers van het ministerie van OWT&C en anderen de tot nu verrichte werkzaamheden bekeken. De firstlady is tevreden met het werk dat is verzet en kijkt uit naar een vlotte voortzetting.

De Palmentuin Craft Waka Pasi moet de plek worden waar gezinnen en toeristen naartoe kunnen voor de beste attracties, een onvergetelijke wandeling, adembenemende beleving (prachtig zicht op de Palmentuin en de Sommelsdijcksekreek).

De Waka Pasi heeft voornamelijk ten doel het ondersteunen van vrouwelijk ondernemerschap (Huisnijverheid) in het binnenland en achtergestelde gebieden. De vrouwen kunnen op deze locatie hun producten aan de man brengen. Naast Crafttentjes is er ook aan consumptie (foodcourts) gedacht. Het project is geinitieerd door de firstlady en krijgt de ondersteuning van de Indiase overheid.