12 juni 2019 is de dag dat er weer een fantastische sportdag op het programma van de Ilonka Elmont Foundation staat. De 141 leerlingen vanuit het bijzonder onderwijs van de SO Jules Fernandes en SO Lamtoro mogen aan deze geweldige sportdag deelnemen.

De sportdag zal geopend worden door Ilonka Elmont. Na de opening zullen de kinderen beginnen met een warming-up gegeven door de bekende voetballer van het nationaal team: Dimitri Apai, onder muzikale begeleiding van Carribbean drive. Daarnaast zal artiest Mozis B die vooral bekend is van het liedje: A no Bluf m’e bluf, de sportdag feestelijk inluiden.

Na de warming-up worden er verschillende spellen gespeeld en zullen de kinderen dansend op de liedjes van Mozis B samen met Dimitri Apai de sportdag afsluiten. Deze sportdag zal plaatsvinden van 08:00 tot 12:00 in de Ismay van Wilgen Sporthal op de Gravenberchstraat 1. De Ilonka Elmont Foundation wil alle pers van harte uitnodigen om de sportdag te bezoeken en er een mooi item van te maken. Door de sponsors Stifano, Basic one, Caribbean drive, Iprint en de Shawn Christopher Foundation is het mogelijk om deze sportdag voor de leerlingen met een beperking te organiseren.

Ilonka Elmont Foundation