Kunstgrasveld Lelydorp een feit

499

KNVB ambassadeur en voormalige profvoetballer, Aaron Winter, maakte ook deel uit van de activiteiten. Winter is geen onbekende binnen de voetbalgemeenschap waarbij hij onder andere successen heeft geboekt met AJAX en ook jarenlang heeft kunnen voetballen voor Inter Milan. De voormalige profvoetballer is in Paramaribo geboren en heeft dus Surinaamse roots. Momenteel is hij assistent trainer van AJAX.

Winter heeft symbolisch een bal overhandigd aan de Vice President, Ashwin Adhin, en minister Gopal. Ook heeft hij bij de oplevering van het kunstgrasveld op het SOSIS sportcomplex voetbal partijen gespeeld met de leden van De Nationale Assemblee en de Raad van Ministers. Hiernaast is hij ook uitgekomen voor het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken tegen het Ministerie van Binnenlandse Zaken.