Vier verdachten aangehouden na inval in woning te Welgedacht-A

266

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade hebben na uitgewerkte informatie op woensdag 26 juni, een inval gepleegd op een woonadres te Welgedacht-A in het district Wanica. Daarbij is de vermoedelijke drugs verstrekker Brian, O.(43), de vermoedelijke drugs verkopers Donevan, P.(25) en Andy, B.(37) en de vermoedelijke drugsgebruiker Raphael, T.(27) aangehouden voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

Bij een ingesteld onderzoek in de woning is een hoeveelheid hasj, marihuana en een synthetische drug aangetroffen en in beslag genomen. Er is ook een geldbedrag in beslag genomen omdat de politie vermoedt dat dit geld de opbrengst is van drugsverkoop. Na overleg met het Openbaar Ministerie is dit viertal in verzekering gesteld.