Vermoedelijk van misdrijf afkomstige apparaten ten verkoop aangeboden

248

De marktpolitie heeft op dinsdag 2 juli, tijdens surveillance onder de Centrale Markt, de 30-jarige Romero S. aangehouden.

Deze man was bezig met het ten verkoop aanbieden van een aantal zaktelefoons, een set” earpiece”, een “power bank” en een “tablet”. Bij een ingesteld onderzoek door politieambtenaren, werkzaam op de Centrale Markt, kon Romero geen zinnige verklaring afleggen met betrekking tot de herkomst van de apparaten. Hij werd aangehouden op verdenking van diefstal, heling of verduistering van de apparaten en werd vervolgens overgedragen aan de collega’s van het bureau Centrum voor verder onderzoek.

Romero S. werd na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De apparaten zijn in het belang van het onderzoek door de politie in beslag genomen omdat het vermoeden bestaat dat die van misdrijf afkomstig zijn.