Drugsverdachten aangehouden in twee afzonderlijke gevallen

230
African American in Prison

De Narcotica Brigade heeft op woensdag 10 juli aanhoudingen verricht. De narcotica rechercheurs werden daarbij geassisteerd door collega’s van het Arrestatie Team.

Bij een inval op een woonadres te Paramaribo-Noord zijn twee mannen en een vrouw aangehouden, nadat een aantal wikkels marihuana, Hasj en “sukru” ter plaatse zijn aangetroffen en in beslag genomen. De aangehouden verdachten zijn: Claydo, V. (24) Radjesh, D.(43) en Simone, B.(27). Na overleg met het Openbaar Ministerie is het drietal in verzekering gesteld.

Vervolgens is in de omgeving van de Arya de Waker- en de Hirasingstraat de 43-jarige vermoedelijke drugsverkoper Jerry, A. en de 65-jarige vermoedelijke drugskoper Aloese, C. aangehouden. Op Jerry zijn 435 wikkels cocaïne en 100 wikkels heroïne aangetroffen en in beslag genomen. Dit tweetal is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.