120 verkeersdeelnemers staande gehouden vanwege maximum snelheid

191

De afdeling Verkeer van de politie Regio West heeft in de periode van maandag 15 juli tot en met zondag 21 juli snelheids- en verkeerscontrole gehouden binnen hun regio. Daarbij zijn 120 verkeersdeelnemers staande gehouden vanwege het feit dat zij de maximum snelheid op de weg overschreden hadden.

Een verkeersdeelnemer is beboet voor het besturen van een voertuig waarvoor hij het rijbewijs categorie niet bezit. Zes autobestuurder hebben hun voertuigen niet ter herkeuring aangeboden.

Acht autobestuurders zijn op de bon geslingerd toen het bleek dat zij hun veiligheidsgordel niet om hadden en twee verkeersdeelnemers hadden hun voertuig niet verzekerd. Voor dit jaar heeft de politie van Regio West meer dan 40 snelheids- en verkeerscontrole gehouden op de openbare wegen binnen hun gewest.