Stiefvader ingesloten vanwege seksueel misbruik minderjarige stiefdochter

570

Een 45 jarige-man is op maandag 22 juli aangehouden door de politie en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld op verdenking van seksueel misbruik van zijn minderjarige stiefdochter.

Het meisje vertelde haar klasse juffrouw dat haar stiefvader seksuele handelingen met haar pleegde wanneer haar moeder niet thuis is. De klasse juffrouw heeft deze informatie doorgespeeld aan de schoolleiding en die heeft de plaatselijke politie meteen ingeschakeld.

De plaatselijke politie begon gelijk met een onderzoek in deze zaak. Hangende dat onderzoek is de stiefvader aangehouden en in verzekering gesteld. Inmiddels is deze zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Jeugdzaken.

Een ieder die kennis draagt of op de hoogte is gesteld van een strafbaar feit, gepleegd tegen een minderjarige, mag de politie daarvan in kennis te stellen.