Lijk van een vrouw aangetroffen in een woning te Albina

286

De politie van het ressort Albina kreeg op zaterdag 3 augustus de melding van een lijk in een woning. De wetsdienaren troffen het levenloos lichaam van de 36-jarige Guyanese vrouw Phona Sellyfan Pherson in de woning aan. Het vermoeden bestaat dat de vrouw om het leven is gebracht.


Pherson woonde met haar man op het adres in kwestie. Op die bewuste zaterdag, voor de ontdekking van het lijk, heeft men de levenspartner van Pherson van huis zien gaan met een tas in zijn bezit. De man is van Guyanese komaf. Hij is als verdachte aangemerkt in deze zaak.


Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Phona Sellyfan Pherson voor obductie in beslag genomen. De politie van Albina heeft de zaak voor verder onderzoek overgedragen aan recherche van Regio Oost.