LVV’ers worden getraind in de basisvaardigheden van het besturingsprogramma “Microsoft Excel”

230

Roël Bhagwandien van de ICT afdeling op het ministerie heeft de training verzorgd. De komende weken zullen de overige medewerkers onderricht worden in de basisvaardigheden van de programma’s Microsoft Words en – Excel. Het ministerie is reeds enige tijd gestart met het upgraden van haar personeel. Deze aanpak is bedoeld om de werkzaamheden van het ministerie te doen vlotten.

Minister Rabin Parmessar heeft de afdelingen op het ministerie opgeroepen waar nodig samen te werken en de nodige kennis met elkaar te delen. Aan de afdeling Human Resource Management is gevraagd om samen met de ICT-afdeling een trainingsprogramma op te zetten die kan bijdrage aan het optimaliseren van de werkzaamheden van het personeel. De bewindsman is voorstander van het steeds scholen en bijscholen van het personeel, zodat zij hun kennis en vaardigheden kunnen inzetten voor het ministerie.

Aan de Microsoft PowerPoint trainingen hebben in de maand juni ruim 100 LVV’ers meegedaan.
Het personeel is zeer ingenomen met deze handeling van de minister.