NSA scoutingsdagen

248

Na de eerste succesvolle talenten dag houdt de Nacional Soccer Academy nog 2 talentendagen. Deze vinden plaats op zondag 18 en zondag 25 augustus 2019 op het Hemant Jaikaran Sportpark gelegen aan de Tout Lui Fautkanaalweg # 7 te Wanica.

De NSA is een voetbalschool waar jonge talenten worden begeleid en opgeleid met als ultiem doel het worden van een profvoetballer. Als enige in Zuid Amerika heeft de NSA een samenwerkingsverband met Ajax Amsterdam. De NSA houdt ook vast aan de trainingsmethodes waar Ajax al jaren lang succes mee heeft.

Wil jij jouw droom waarmaken en net zoals Kylian Mbappe, Frenkie de Jong of Matthijs de Ligt in volle stadions als de Johan Cruyff Arena of Camp Nou te spelen? Kom dan naar de talenten dag van de Nacional Soccer Academy. De technische staf, scouts en medische begeleiding zijn aanwezig.

Registratie kan via onze website www.socceracademysuriname.com, Facebook pagina of op de dag zelf. Voor de ouders en toeschouwers zijn er lekkere drankjes verkrijgbaar en ook de bekende “Nacionello keuken” is geopend. Voor meer informatie bezoek onze Facebook pagina . U kunt ook contact maken op de telefoonnummers +597 368634 of 8552567 of e-mailen naar admin@socceracademysuriname.com