23-jarige Joewande om het leven gekomen bij werkzaamheden aan een telecom mast

642

De 23-jarige Joewande, Clemens is op zaterdagmorgen 17 augustus zwaar gewond geraakt tijdens werkzaamheden te Friendship in het district Coronie.


Clemens was, samen met andere collega’s, bezig de mast van een telecom bedrijf te slopen toen een onderdeel van de mast losraakte en op zijn hoofd terecht kwam. Zwaar gewond werd hij per ontbodenambulance overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Omstreeks half zes in de middag is Clemens in het ziekenhuis overleden.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam, hangende het onderzoek, voor obductie in beslag genomen en is de dienst Arbeidsinspectie ingeschakeld om na te gaan of de veiligheidsprocedures in acht waren genomen tijdens het slopen van de mast.