Vakantieworsteltoernooi in Nickerie

197

De Surinaamse Worstel Federatie (SWF) organiseert op zondag 25 augustus 2019 het jaarlijkse Vakantietoernooi. Dit keer wordt het gehouden in het NTC Sportcomplex in het district Nickerie. Vrijwel alle scholen doen mee met hun toppers.

Deze zijn onder andere de verenigingen WV Meerzorg, Jai Hind, Hind-Keserie, WV Commewijne, Shuriken, Jai Hanoeman en SC Tatami. Het wordt alleen maar lokale partijen. De wedstrijden beginnen om 13.00 uur.

Tijdens dit toernooi wordt ook de referee clinic, die op dinsdag 20 augustus gaat beginnen, afgesloten worden met certificaatuitreiking. Het ligt in de bedoeling dat wat de arbiters de komende dagen in theorie gaan leren, zondag tijdens het toernooi in praktijk brengen. De referee clinic wordt verzorgd door de Nederlandse scheidsrechter Ron Visser. De toegang tot deze wedstrijden is geheel gratis.