Tweedaagse training ‘Basic Business Skills’ afgesloten

191

Minister Rabin Parmessar van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), heeft de Basic Business Skills training georganiseerd voor het personeel van de diverse onder directoraten van het ministerie afgesloten. Deze cursus is verzorgd door het ministerie van Arbeid in samenwerking met de Stichting Productieve Werkeenheden(SPWE). De training is afgesloten op vrijdag 23 augustus 2019.

LVV-minister Parmessar heeft bij zijn aantreden aangegeven het personeel adequaat en bekwaam te willen maken middels trainingen teneinde bij te dragen aan het realiseren van de vastgestelde beleidsdoelen. De minister dankte de trainers en het ministerie van Arbeid voor het willen verzorgen van deze cursus en deed meteen het verzoek om dit jaar nog beschikbaar te zijn voor het overige personeel. De cursus werd afgesloten middels, een korte motivatie sessie en de uitreikingen van certificaten.