Openbaar Groen stunt ook tegen Toppers

294

Openbaar Groen heeft bij de voortzetting van de STcB troefcall competitie gestunt tegen Toppers: 91 – 72. Deze overwinning kwam mede dankzij een baunie van Openbaar Groen koppel Dhaneskumar Khargoe – August Gemin aan Mano Vasilda – Glenn Halfhide.

Openbaar Groen nam een 34 punt voorsprong en verdedigde deze tot het einde. Hoogste score Openbaar groen: Dhaneskumar Khargoe – August Gemin 45 punt. Hoogste score Toppers: Marlon Reding – Hendrik Soerokromo 24 punt.

Shaktie won in een spannende wedstrijd van Victorie met 91 – 87. Het was Shaktie dat de lakens uitdeelde tot in de vierde ronde. Victorie koppel Severinus Horb – Duncan Budel gaf een baunie aan het Shaktie koppel Radjinder Chawhari – Ashok Roman. Echter was het nog net niet genoeg om de wedstrijd te winnen want de overige twee koppels verloren hun game met 6-2. Hoogste score Shaktie: Perdoepkoemar Rampersad – Himmenkumar Makhanlal 30 punt.

Kolibrie won vrij makkelijk van ‘t Hofje met 87 – 62. Hoogste score Kolibrie waren voor de koppels Jules Keerveld – Armand Dewkindan en Leo Leefstand – Frans Schaken met elk 23 punt. Hoogste score ‘t Hofje was voor het koppel Ronald van Russel -Rifka Schattevo 21 punt. Ook Ekta won vrij eenvoudig van Trekkers met 101 – 54. Vanaf de start was alles wat de klok sloeg Ekta. Hoogste score Ekta was voor het koppel Premnad Autar – Ramkrishna Sital 34 punt. Hoogste score Trekkers was voor het koppel Rahiem Kurban – Sherida Huisden 15 punt.

Programma voor dinsdag 03 september 2019: Victorie – Palmboys, Pinto boys – Kampoe, SMC – Formula, BSamboys – Ekta.

Surinaamse Troefcall Bond