Succesvolle Avond Tweedaagse wandelmars in Coronie

487

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus 2019 is er een Avond Tweedaagse wandelmars ( ATD ) gehouden in het district Coronie. De Jongeren Organisatie Coronie (JOC) onder leiding van Leroy Doorson en Vincent Molly hebben er alles aan gedaan om dit evenement tot een succes te maken. Voor de start van de ATD is de dag opgedragen aan de Almachtige door de voorgangers E.Jasatierta en Mildred Masé. Daarna heeft de districtscommissaris van Coronie Remie Tarnadi het startsein gegeven . Het thema van het jaar is” Wandelen is fijn voor groot en klein”. De slogan is “ Waka go miti a bun fu Coronie”.In totaal hebben 630 deelnemers deelgenomen aan de ATD, waaronder 18 groepen en 174 individuele lopers.

De oudste deelnemer is dhr. Dakriet Harold (78 jaar) en de jongste deelnemerster Ost Ra-ella( 2 jaar. De eerste prijs culturele klassen is gegaan naar Krin Prakserie, de tweede prijs is NDP koto groep en de derde prijs is bestemd voor Bigi Pasensie. Beste brassband was Umodja .De eerste prijs algemene klassen is Ifastra , tweede prijs is God is groot en Pro is in aanmerking gekomen voor de derde prijs.

De DC , dhr. Eric Boldewijn en Mevr L.Hardenberg hebben de troefeeën uitgereikt aan de winnaars. De burgervader en de districtssecretaris A.Rigters hebben de tweede dag ook deelgenomen aan de ATD. De DC was zeer te vreden met de opkomst en heeft flink genoten van deze gezellige wandelloop. De voorzitter van JOC Vincent Molly en mevr.L.Hardenberg bedanken een ieder, in het bijzonder alle sponsors die hun bijdrage hebben geleverd aan dit evenement .