Fietser overleden na aanrijding met bromfietser

403

De 55-jarige fietser Kenneth Kasmo is op zondagavond 15 september overleden na te zijn aangereden door eenbromfietser. Deze aanrijding vond plaats in de Djamoestraat.

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg een telefonische melding van een aanrijding in de Djamoestraat tussen een fietser en een bromfietser en dat er sprake was van persoonlijke ongelukken.

Daar aangekomen werd de bromfietser aangetroffen en op het wegdek lag de fietser die niet aanspreekbaar was. Onderzoek wees uit dat de bromfietser reed over de Djamoestraat komende vanuit de Guavestraat gaande richting de Lemmetjestraat. De fietser reed in tegenovergestelde richting. Ter hoogte van pand nummer 22 kwam de bromfietser, door tot nog toe onbekende redenen, op de rijhelft van de fietser met als gevolg de aanrijding.

Bij aankomst van de ambulance constateerde het verplegend team dat de fietser geen teken van leven meer vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde de dood officieel vast. Het ontzielde lichaam van de heer Kenneth, Kasmo is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie.

De 19-jarige bromfietsbestuurder Richwan T. is ter voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij na verhoor heen gezonden. Zijn voertuig is voor herkeuring in beslag genomen.

De politie van het bureau Geyersvlijt is belast met het onderzoek van deze aanrijding met dodelijk afloop.