EBS brengt dienstverlening nog dichter bij haar klanten

749

De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) maakt bekend dat zij in het kader van het verbeteren van de bereikbaarheid in samenwerking met de dienstverlener Winkelcentrum Koewarasan B. Ramdas, gevestigd aan de Bomaweg nr. 275 ( hoek Wayamoeweg), klanten in de omgeving Boma en Koewarasan de mogelijkheid biedt de elektriciteitsrekening nu samen met de water- en telefoonrekening te betalen vanuit één locatie.

Dit incassokantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend en wel van 9.00u s ’morgens tot 10.30u s ’middags en weer van 5.00u s ’middags tot 8.00u s ’avonds. Op de zaterdag van 10:00 u s’ morgens tot 1:30u s’ middags en weer van 5:00 uur s’ middags tot 8:00 uur s’ avonds.

Op vrijdag 21 juni 2019 werd ook het incassokantoor N.V. VESH Agency aan de Commissaris Weytingweg nr. 812 (bij de rotonde van de vijfde rijweg) geopend, die klanten in de omgeving Leiding, Uitkijk, Vijfde Rijweg en Jarikaba de gelegenheid biedt om de elektriciteitsrekening nu samen met de water- en telefoonrekening te betalen vanuit één locatie.

Dit incassokantoor is 7 dagen per week geopend en wel van 7.00u s ’morgens tot 10.00u s ’avonds.

De EBS beoogt hiermee de bereikbaarheid en de landelijke spreiding te verbeteren.

Voor meer informatie of vragen kunt u 1×24 uur bellen naar de EBS klantenservice op het nummer 175 of bezoek de EBS website op www.nvebs.com en de facebookpagina op facebook/nvenergiebedrijvensuriname.