Politie Nickerie houdt drugsverslaafde Roberto aan voor mishandeling

339

De vermoedelijke 31-jarige drugsverslaafde Roberto, M. is op vrijdag 13 september door de politie van Nickerie opgespoord en aangehouden.
Roberto heeft zich op die zelfde dag schuldig gemaakt aan mishandeling van een manspersoon.

Onderzoek wees uit dat het slachtoffer Sjaamkoemar, D. geweigerd had om Roberto vijf Surinaamse dollar te geven. Roberto werd daardoor zo boos dat hij het slachtoffer slagen toebracht met een bier fles en een ijzeren staaf op diens hoofd en aan diens armen.

Het slachtoffer moest vanwege de opgelopen letsels medisch behandeld worden Roberto is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie opgesloten voor mishandeling. De voorwerpen waarmee het strafbaar feit is gepleegd zijn in beslag genomen.