De 43-jarige autobus bestuurder Roy, Ramlal is op vanmorgen, maandag 30 september, overleden na een nagenoeg frontale aanrijding met een vrachtwagen op de Wayamboweg.

De politie van het bureau Jarikaba kreeg omstreeks half twaalf de melding van een aanrijding tussen een autobus en een vrachtwagen met vermoedelijk dodelijk afloop. Bij aankomst op de locatie troffen de wetsdienaren de zwaar beschadigde voertuigen op het wegdek aan, waarbij het busje op zijn zij gekanteld lag. De autobus bestuurder, die naderhand Roy Ramlal zou blijken te zijn, lag levenloos onder zijn busje. Hij is met behulp van de brandweer van onder het voertuig gehaald. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de 38-jarige vrachtwagenbestuurder R.R. en Ramlal in hun voertuigen over de Wayamboweg reden. Zij reden elkaar tegemoet vanuit tegenovergestelde richting. Ter hoogte van mast 246 moet Roy, Ramlal door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van de vrachtwagenbestuurder zijn gekomen. De vrachtwagenbestuurder verklaarde dat hij krachtig afremde maar ondanks dat kon hij de aanrijding niet voorkomen. Door de aanrijding sloeg het busje over de kop, waarbij de heer Ramlal uit het voertuig moet zijn geslingerd en daar onder terecht kwam.

De vrachtwagen chauffeur kwam met de schrik vrij. Zijn geldig Surinaams rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd. De materiële schade aan beide voertuigen is aanzienlijk. De politie van Jarikaba is belast met het onderzoek.