Concacaf Nations League: Suriname – St.Vincent and the Grenadines

394

De nationale senioren selectie zal op vrijdag 11 oktober en 14 oktober a.s. in het kader van de Concacaf Nations League uitkomen tegen St.Vincent and the Grenadines. De wedstrijd van 11 oktober is een uitwedstrijd.

De wedstrijd van 14 oktober een thuiswedstrijd. Deze wedstrijd vangt aan om 20.00u en wordt in het A.Kamperveen stadion gespeeld. De stand van zaken in deze poule: 1. Suriname 2 – 6 pnt (8 – 1), 2. St.Vincent 2 – 4 pnt (2 – 1), 3. Nicaragua 2 – 1 pnt (1 – 7), 4. Dominica 2 – 0 pnt (1 – 3).

De poule winnaar promoveert naar Divisie A en is geplaatst voor de Concacaf Gold Cup van 2021. De tweede plaatsbezetter speelt in maart en juni 2020 play-off wedstrijden voor een plek in de Concacaf Gold Cup.

Het volledig wedstrijdschema van Suriname ziet er alsvolgt uit:
05 september Dominica – Suriname 1 – 2
08 september Suriname – Nicaragua 6 – 0

11 oktober St.Vincent – Suriname
14 oktober Suriname – St.Vincent

15 november Suriname – Dominica
18 november Nicaragua – Suriname

De volgende spelers maken deel uit van de delegatie die op 09 oktober a.s. naar St.Vincent vertrekt: Claidel Kohinor Keeper Robinhood, Obrendo Huiswoud Keeper Inter Moengotapoe, Miquel Darson Verdediger Inter Moengotapoe, Ronaldo Kemble Verdediger Transvaal, Ervin Tjon A Loi Verdediger West United, Anduelo Amoeferie Verdediger Inter Moengotapoe, Albert Nibte Verdediger Leo Victor, Zerguinho Deira Verdediger Transvaal, Serginio Eduard Middenvelder Inter Moengotapoe, Roscello Vlijter Middenvelder Telstar (Ned), Abraham Graves Middenvelder Robinhood, Jeame Naana Middenvelder Leo Victor, Ivenzo Comvalius Aanvaller Trencin (Slowakije), Dimitrie Apai Aanvaller, Renzo Akrosie Aanvaller SNL, Donnegy Fer Aanvaller, Gleofilio Vlijter Aanvaller, Gilberto Cronie Aanvaller Leo Victor, Cerezo Haabo Aanvaller Inter Moengotapoe, Okino Wens Aanvaller Inter Moengotapoe

De officials: Dean Gorre Hoofdtrainer, Eugene Verwey Assistent Trainer, Stephan Burke Keeperstrainer, Dewkumar Mangali Keeperstrainer, Neil Sakimin Teammanager, Mario Renfrum Materiaalman, Previen Mankoe Arts, John Gambier Verzorger, Roy Samuel Delegatieleider.

Suriname heeft 8 wedstrijden tegen St.Vincent gespeeld. Suriname won 3, St.Vincent won 3 en 2 wedstrijden eindigden gelijk.

12.11.79 Suriname – St.Vincent 2 – 3 Finale CFU
13.09.81 St.Vincent – Suriname 2 – 1 Voorronde CFU
27.09.81 Suriname – St.Vincent 3 – 3 Voorronde CFU
02.08.92 Suriname – St.Vincent 0 – 0 Voorronde WK
30.08.92 St.Vincent – Suriname 2 – 1 Voorronde WK
05.08.11 Suriname – St.Vincent 3 – 1 Voorronde O.S.
19.11.12 Suriname – St.Vincent 1 – 0 Caribbean Cup
04.06.16 Suriname – St.Vincent 2 – 1 Caribbean Cup

Surinaamse Voetbal Bond