SSV Kampoe verliest interland troefcall battle van Sudhar en Palmboys

274

SSV Kampoe Nederland die ook troefcall kampioen is van Nederland vertoeft op dit moment in Suriname voor het spelen van enkele interland wedstrijden. SVV Kampoe Nederland verloor op de eerste speeldag met 60 – 111 van Sudhar.

Hoogste score bij Sudhar was voor het koppel Navin Jiawan – Rawinder Somai met 37 punten. Hoogste score SSV Kampoe Nederland was voor het koppel Henry Doerga – Jack Jokhoe 19 punten. Kampoe Nederland wist in een heel spannende wedstrijd met een verschil van 9 punten te winnen van TCV Kampoe Suriname 79 – 70. Hoogste score SSV Kampoe Nederland was voor het koppel Roy Razabsekh – Henry Doerga 26 met punten. Hoogste score TCV Kampoe Suriname was voor het koppel: Ravin Changoer – Ramon Ramautarsingh met 26 punten.

SSV Kampoe Nederland verloor van Palmboys met 90 – 67 in een heel spannende wedstrijd die pas in de laatste ronde werd beslist. Palmboys die tot de derde ronde met 1 punt leidde, maakte gehakt van Kampoe Nederland in de laatste ronde: 34 – 12. Hoogste score Palmboys was voor het koppel: Alfred Biekman – Aziz Sahanghoekhan met 26 punten. Hoogste score SSV Kampoe Nederland was voor het koppel: Jack Jokhoe – Wally Hansildar met 21 punten. Kampoe Nederland speelt nog 1 laatste wedstrijd en wel tegen Olaria.

Bron: SMEsport