Sudhar en Kampoe komen sterk terug

246

Alle vier ploegen die aan het begin van de eerste ronde van de STcB troefcall competitie voor stonden hebben dinsdagavond verloren. Olaria stond 19 punten voor op Sudhar, terwijl Victorie een voorsprong van 25 punten had op BSamboys.

Openbaar groen stond 15 punten voor tegen Kampoe en SMC had een voorsprong van 5 punten op Pintoboys. Voor al deze ploegen die voor stonden ging het mis in de derde en vierde ronde. Sudhar won tenslotte van Olaria met 81-71. Olaria had zelfs een voorsprong van 23 punten in de tweede ronde opgebouwd, maar in de derde en vierde ronde ging het helemaal mis. Sudhar kwam ijzersterk terug en won de derde ronde met 27-8 en de vierde ronde met 29-15. Hoogste score Sudhar was voor de jarige Ajay Sewnandan – Sunil Gokoel 33 punten. Hoogste score Olaria was voor het koppel George Soekhai – Fariq Tangali 22 punten.

Kampoe won van Openbaar groen met 89-66. Openbaar Groen leidde met 15 punten na de eerste ronde. Kampoe kwam sterk terug won de laatste twee rondes met respectievelijk 30-11 en 30-11. Hoogste score Kampoe waren voor de koppels Chaitram Prasad – Dinesh Hardin en Dara Ramcharan – Manodj Timal elk met 28 punten. Hoogste score Openbaar groen was voor het koppel Ricardo Watamaleo – Raoul Briekveld 18 punten. BSamboys versloeg Victorie met 82-76. Victorie stond na de eerste ronde met 25 punten voor en gaf deze grote voorsprong uit handen. BSamboys kwam sterk terug in de overige drie rondes. Hoogste score BSamboys was voor het koppel Omperkash Beharie – Radjish Ramlal 24 punten. Hoogste score Victorie waren voor de koppels Judith Grauwde – Emanuel Etman en Hugo Starke – Ronald Sanvisi met elk 21 punten.

Pintoboys won in een gelijkopgaande wedstrijd van SMC met 79-73. SMC stond na de eerste en tweede ronde voor met 5 punten. Daarna in de derde ronde keerde het getij. Hoogste score Pintoboys was voor het koppel Dewnath Alakramsingh – Jerome de la Fuente 22 punten. Hoogste score SMC was voor het koppel Roberto Janbahadoer – Nawien Changoer 27 punten.

SMC won de inhaalronde van de gestaakte wedstrijd waarbij de jury een verkeerde beslissing nam met 82-75. Op donderdag 31 oktober 2019 spelen: ‘t Hofje – Shaktie, Toppers – Trekkers, Openbaar groen – Kolibrie, Formula – BSamboys.

Surinaamse Troefcall Bond