Sudhar opent competitie LSO tegen Hindboys

358

De Livorno Sportorganisatie (LSO) maakt op zondag 10 november 2019 een aanvang met seizoen 2019-2020. Donderdagavond vond op een algemene ledenvergadering (alv) de loting plaats van het komend seizoen.

De openingswedstrijd gaat tussen Sudhar en Hindboys om 11.00 uur in de Eersteklasse. Op de openingsdag is de toegang tot 12.00 uur vrij. Daarna spelen tegen elkaar om 13.00 uur SCV – SV Welgedacht C, 15.00 uur Cruzeiro – Real Frederikshoop en om 17.00 uur HVV – AS Highwaystar. In de Eersteklasse doen er 8 verenigingen mee. Neta Dell en Interpul hebben zich niet ingeschreven en degraderen automatisch naar de Tweedeklasse. In de Eersteklasse wordt er een tweeronden competitie gespeeld. De top 4 plaatst zich daarna voor de finaleronde.

In de Tweedeklasse zijn er 6 clubs. Hier heeft Shivaz Group zich niet ingeschreven. De nieuwe clubs die toegetreden zijn tot de bond, zijn Real Magenta en SV Flex. De match-ups in de Tweedeklasse zijn Jong Hindelaya – Caravan 2010, BKV – Real Magenta en SV Flex – SV Welgedacht C II. In de Tweedeklasse wordt er een tweerondencompetitie gespeeld.

Op deze alv zijn ook de verslagen van de secretaris en penningmeester behandeld en goedgekeurd.

Zondag 10 november 2019
11.00 uur E. Sudhar – Hindboys
13.00 uur E. SCV – SV Welgedacht C
15.00 uur E. Cruzeiro – Real Frederikshoop
17.00 uur E. HVV – AS Highwaystar