Hoogbouw woning afgebrand aan de R. Rajaramweg

416
070829-N-4965F-015

De politie van Nickerie werd in de vroege ochtend van dinsdag 19 november ingeschakeld voor een woning brand aan de R. Rajaramweg.

Bij aankomst op het adres stond de uit hout opgetrokken hoogbouw woning in lichterlaaie. De brandweer kon slechts nablussingswerkzaamheden verrichten. De bewoner, de welbekende drugs- en alcoholverslaafde Mohamed, W. (39) werd ter plaatse aangetroffen. Hij verklaarde dat het huis niet was aangesloten op het elektriciteitsnet. Verder gaf hij aan dat hij bezoek kreeg van enkele onbekende Engels sprekende mannen. Zij vroegen hem naar werk en toen hij hen dat weigerde hebben zij hem mishandeld en vervolgens zijn huis in brand gestoken.

Een buurtonderzoek leverde niet het gewenste resultaat op. Mohamed werd voor medische behandeling overgebracht naar het Mungra Medisch Centrum (MMC).

De afdeling Forensische Opsporing van regio West is belast met het onderzoek.