De Commissie Handelaren Ketekenplaten van het Korps Politie Suriname roept hierbij alle eigenaren van autohandelszaken in Suriname op, om aanwezig te zijn of zich te laten vertegenwoordigen bij, een informatie sessie over de lancering van de Handelaren Kentekenplaat.

Het voornaamste doel van deze sessie is om enerzijds ordening te brengen bij het uitvoeren van testritten en anderszijds om eigenaren van autohandelsbedrijven voor te bereiden op de handhaving van de wet.

U zal in de gelegenheid worden gesteld, vragen te stellen dan wel kanttekeningen te plaatsen over onduidelijkheden, die betrekking hebben op de lancering van dit project.

Voor het bevorderen van een goede onderlinge samenwerking tussen het Korps Politie Suriname en de autohandelaren, wordt uw aanwezigheid zeer op prijs gesteld.

Datun : Woensdag 27 november 2019

Tijd : 18.00 uur

Plaats : het Politie Hoofd Bureau te Duisburglaan no. 43-45