Bliksem kampioen WSO Bekertoernooi

217

Bliksem is kampioen geworden van het Bekertoernooi van de Wanica Sport Organisatie (WSO). In de finale wist de bekerwinnaar met 3 – 2 te winnen van Inter Sunnypoint. Bij rust in het G.Deul stadion stond Bliksem ook al voor.

Aan de zijde van Bliksem waren Banai Milano, Vorswijk Platini en Vorswijk Donadonie trefzeker. Voor Inter Sunnypoint scoorden Willems Rafa en Misiedjan Moranso elk een keer. Gelekaart Bliksen: Banai Rohandie. Gelekaarten Inter Sunnypoint: Aida Zivanus en Boerleider Demelsio. Bliksem zal de WSO vertegenwoordigen bij het SVB Bekertoernooi.

Uitslagen start reguliere competitie: sv Bende Konde vs. Interkaja 3 – 2. Doelpunten Bende Konde: Apodi Hilaio, Pansa Romeo (2x). Doelpunten Interkaja: Adjako Franklin en Adjako Romeo. Gelekaart Bende Konde: Apodi Gabriel. Gelekaart Interkaja: Adjako Franklin. FTN vs. Toerano 4 – 3. Doelpunten FTN: Doekoe Nohar 2x, Eduards Adjivaldo en Eduarsd Jurgen. Doelpunten Toerano: Koese Sergio (3x). Gelekaart Toerano: Pane Ouguillio.

Vermeldenswaard is dat dhr. Mathoera vergezeld van dhr. Mankoe van het bestuur van de SVB de aftrap verricht hebben. De competitie wordt op zondag 08 december 2019 voortgezet.

Marlon Veldbloem