Lijk Vierkinderenweg geïdentificeerd

491

Het ontzielde lichaam dat op donderdag 9 januari in een goot aan de Vierkinderenweg was aangetroffen, is geïdentificeerd als de in leven geheten Dinesh Barsatie, 37 jaar oud.

Het ontzielde lichaam was voor obductie in beslag genomen. Obductie die op dinsdag 14 januari heeft plaats gehad, heeft uitgewezen dat Dinesh door een misdrijf is komen te overlijden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het lijk van Dinesh afgestaan aan de nabestaanden.

De recherche van regio Midden die belast is met deze zaak, doet een beroep op de gemeenschap om alle informatie die kunnen leiden tot het achterhalen van de verdachten door te spelen. Dit recherche team is ondergebracht op het politiebureau de Nieuwe Grond en is te bereiken op de telefoonnummers 582050 en 582200.