19-jarige winkelier ingesloten voor mishandeling tiener

327

De 19-jarige winkelier Jimmy L. is op vrijdag 17 januari door de politie van het bureau Livorno ingesloten voor mishandeling.

Na de melding van de mishandeling bij een supermarkt aan de Sir Winston Chruchillweg deden de politieambtenaren de plek aan voor onderzoek. Het slachtoffer, zijnde een 13-jarig meisje is met verwondingen op haar achterhoofd aangetroffen. Per ontboden ambulance werd zij afgevoerd naar de Spoed Eisende

Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij is ter verpleging opgenomen op de kinderafdeling van de ziekeninrichting.

Onderzoek wees uit dat Jimmy door tot nog toe onduidelijke redenen de tiener met een rubberen voorwerp een aantal slagen toebracht op haar hoofd. De verdachte werd ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het voorwerp is hangende het onderzoek in beslag genomen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Jimmy hangende het onderzoek in verzekering gesteld.