Twee drugsverdachten aangehouden

230

De politie heeft op zondag 2 februari op diverse locaties algemene veiligheidscontroles uitgevoerd.

In het politie ressort Centrum bij het oud veerplein is de 29-jarige Guillermo, A. aangehouden ter zake Overtreding Wet Verdovende Middelen. Er is op hem 0,8 gram marihuana, een digitale weegschaal en een geldbedrag van Srd 250 aangetroffen en in beslag genomen. Guillermo verklaarde aan de politie de drugs voor eigen gebruik is, door stress van zijn bedlegerige moeder.

In het politie ressort Nieuwe Haven is de 19-jarige Anthony, S. eveneens voor overtreding van de Wet verdovende Middelen en overtreding van de vuurwapenwet aangehouden. Er is 62.9 gram Marihuana, een projectiel en twee weegschalen in zijn bezit aangetroffen en in beslag genomen.

Guillermo, A. en Anthony S. zijn door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.