Fietser overleden na aanrijding, veroorzaker doorgereden

290

De 76-jarige fietser Sadjalan Maddoe is in de vroege ochtend van zondag 1 maart in de Plutostraat door een autobestuurder aangereden. De heer Maddoe raakte daarbij zodanig gewond dat hij ter plaatse overleed. De autobestuurder is na de aanrijding door gereden en heeft de heer Maddoe in hulpeloze toestand achter gelaten.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat meneer Maddoe op weg was naar de moskee. Voorts dat hij is van achteren moet zijn aangereden door de automobilist. Een ingeschakelde arts heeft de dood van meneer Maddoe vast gesteld.

Het ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen door de politie. De automobilist is nog niet achterhaald. De politie van de Verkeersunit Paramaribo is belast met het onderzoek in deze zaak.