Wachter betrapt stiefzoon op diefstal

379

De 27-jarige Diradj J. is op maandag 2 maart door de politie van het bureau Flora ingesloten ter zake diefstal van een aantal reflecterende dranghekken. Hij is door de politie opgesloten na afstemming met het Openbaar Ministerie.

De dranghekken bevonden zich op een bedrijfscomplex waar de stiefvader van Diradj als wachter werkzaam is. Diradj had de dranghekken van het bedrijfscomplex gestolen en in een bosschage gezet niet ver van het bedrijf. Hij wachtte hoogstwaarschijnlijk op een voor hem gunstig moment om de gestolen dranghekken verder te verplaatsen. Voor zijn pech ontdekte zijn stiefvader de diefstal en vond de dranghekken in het bosschage.

De politie heeft de gestolen dranghekken, na afstemming met het Openbaar Ministerie, afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.