DC Tarnadi houdt spoedbijeenkomst met winkeliers en politie

130

Op maandag 16 maart 2020 heeft de Districtscommissaris Remie Tarnadi, naar aanleiding van de situatie omtrent het Coronavirus, een spoed bijeenkomst gehouden met de 7 chinese winkelzaken in Coronie en een vertegenwoordiger van de politie. Doordat de winkels onregelmatig of soms helemaal niet open zijn , creëert het onnodig paniek en hamsteren.

Het doel van deze bijeenkomst is om de winkeliers erop te wijzen zich niet schuldig te maken aan prijsopdrijving en de gemeenschap in de gelegenheid te stellen de nodige boodschappen te doen. Het besluit is genomen om de winkels dagelijks met aangepaste tijden open te houden.

Van maandag tot en met zaterdag, van 9.00 uur v.m. tot 1.00 uur n.m. en van 4.00 uur n.m. tot 7.00 uur n.m. Op de zondag is het van 9.00 uur v.m. tot 1.00 uur n.m.

Aan de politie is gevraagd om gedurende de openingstijden extra te surveilleren