Op de zesde persconferentie van het COVID-19 managementteam is meegedeeld dat er intussen twee COVID-19 positieve gevallen zijn in ons land.

De 2e COVID-19 positief geteste persoon is momenteel ondergebracht in het Rooms Katholiek Ziekenhuis (RKZ) voor verdere monitoring en zorg. De toestand van die persoon is stabiel. Deze informatie deelde directeur Cleopatra Jessurun van het ministerie van Volksgezondheid met mediawerkers.

Het Nationaal COVID-19 Managementteam is bezig is met een grondig onderzoek met betrekking tot de voetprint van een reiziger uit Nederland die intussen postief is getest op COVID-19 in het Europees land. Personen die in de afgelopen twee weken contact hadden met deze persoon worden nu opgespoord om zo na te kunnen gaan wat hun status is.

Directeur Jessurun benadrukt wederom dat wij allen de maatregelen van hygiëne die aldoor door het ministerie van Volksgezonheid wordt gepromoot. Eenieder is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen gezondheid en ook van zijn medemens. Post Views: 65