Eastern Airlines voert repatriëringsvlucht uit voor Amerikaanse staatsburgers in Suriname

176

Eastern Airlines, een privébedrijf, heeft de toestemming van de Surinaamse regering om een ​​repatriëringsvlucht uit te voeren voor Amerikaanse staatsburgers die Suriname willen verlaten. Deze enkel vlucht met bestemming naar Miami, Florida, staat momenteel gepland om op woensdag 25 maart 2020 in de middag te vertrekken vanuit Paramaribo.

Dit is een commercieel uitgevoerde chartervlucht waarvoor passagiers rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij moeten boeken. Volledige informatie, inclusief up-to-date vluchtschema, kosten en ticketinformatie, is te vinden op de website van Eastern Airlines op https://goeasternair.com

Amerikaanse staatsburgers die overwegen terug te keren naar de Verenigde Staten, worden dringend verzocht om reisarrangementen te maken zolang er nog vluchten beschikbaar zijn.