Op het ministerie van Volksgezondheid vond een schenking plaats van Digicel Suriname aan het Ministerie van Volksgezondheid. Deze schenking vond plaats op vrijdag 03 april jongstleden onder aanwezigheid van de minister van Volksgezondheid Antoine Elias, de CEO van Digicel Suirname, Deonarine Gopaul, Head of Marketing Eugenie Haynes en andere marketingmedewerkers.

In het kader van de COVID-19 pandemie heeft Digicel Suriname het initiatief genomen om een gift te schenken aan het ministerie en de totale Surinaamse gemeenschap. Als geschenk stelt het bedrijf 50 smartphones en postpaid dataplannen ter beschikking aan het ministerie, daarnaast ook personal protective equipment (PPE) ter waarde van USD 115.000. De totale waarde van de schenking bedraagt USD 150.000

Naast deze giften heeft het bedrijf ook aan de Surinaamse gemeenschap gedacht. Alle Digicel gebruikers kunnen vanaf nu gratis op de COVID-19 en World Health Organization website om de juiste informatie rond de pandemie te halen in plaats van fake nieuws op het internet.

“Wij zijn dankbaar met alle geschenken, klein zowel groot”, aldus minister Elias. Hij is van mening dat het initiatief dat Digicel Suriname genomen heeft heel goed is, omdat communicatie tijdens deze pandemie cruciaal is. De giften zullen ingezet worden voor de Cubaanse en Surinaamse artsen.