Gisteravond tijdens een LIVE FB SESSIE 2020 van DNA lid William Waidoe heeft hij zijn kijkers het één en ander voorgehouden. Zo sprak hij over diverse onderwerpen aangaande Nickerie: De Kunstmest prijs voor de landbouwers, de wegen die betegeld moeten worden, de visserij te Bigi-pan en vragen die kijkers mochten stellen.

Zo was er een vraag van een paar kijkers wanneer Krapahoeklaan eindelijk betegeld gaat worden gezien er al voor die weg reeds is betaald. DNA lid Waidoe riep daarbij de minister van Openbare Werken op om de wegen in het rijstdistrict Nickerie niet te vergeten. “MI BOY CHOTKAN” (in straattaal) vergeet Nickerie niet, met dezelfde snelheid dat u de wegen in Paramaribo asfalteert en van drempels voorziet, Minister Chotkan vergeet Nickerie niet.

Ook riep hij minister SOERDJAN van het ministerie van ROGB op om ook spoed te maken met de grondbeschikkingen van de mensen in Nickerie. Volgens Waidoe zijn alle stukken al klaar om te tekenen, waarom doet de minister zo lang? Als Nickeriaan moet minister SOERDJAN begrijpen hoe belangrijk zo een beschikking is voor de mensen in Nickerie die verder landbouw willen bedrijven.

Over zijn “beste vriend” in Nickerie heeft Waidoe op advies van een gerespecteerd oude mevrouw in Nickerie het advies gehad zijn naam niet te noemen. Weer deed hij de oproep om het nieuwe DC gebouw naar de “beste” man te vernoemen voor zijn bijdrage aan het rijst-district. De gehele Facebook LIVE sessie is terug te zien op de Facebook pagina van DNA lid William Waidoe.