Man vermoedelijk vermoord en achtergelaten in de Magnesiumstraat, verdachte aangehouden

298

Het ontzielde lichaam van een man is op zaterdagmorgen 25 april, vanuit een personenauto gestoten op het wegdek van de Magnesiumstraat te Paramaribo. Daarna reed de auto met hoge snelheid weg.

Het ontzielde lichaam bleek dat van de 48-jarige Jeetindra, Sohan te zijn. Het lijk van de heer Sohan vertoont vermoedelijk steek verwondingen en is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen.

Dezelfde middag hebben politieambtenaren van de afdeling R.B.T.P. een verdachte in deze zaak opgespoord, aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten. De verdachte is de 21-jarige Franky,J. die hangende het onderzoek in verzekering is gesteld. Het is verwachtbaar dat er meer aanhoudingen zullen volgen. Nadere informatie volgt.