Door de toename van de covid-19 gevallen, heeft de introductie van de drive thru markten te Domburg en Lelydorp simultaan plaatsgevonden op 30 augustus 2020. Deze markten zullen open zijn op de woensdag en zondag van 08.00u. tot 13.00u. Des vrijdags van 08.00u tot 13.00u en van 16.00u.-19.00u.

Het doel achter dit besluit van de doorvoering van de drive thru markten is ter voorkoming dat personen zich in getallen bijeen begeven op de verkoop lokaties. De gesloten marktlokatie wordt vanwege de covid-19 pandemie om veiligheidsredenen voor de koper en verkoper afgeraden. Voorts geven wij aan dat verhuizing van de Pasar Lely niet is bedoeld om de ondernemers en bezoekers onaangenaam te zijn ,maar moet gezien worden als een veiligheidsmaatregel om toename van de besmettingen van dit virus te minimaliseren.

In dit kader wordt een dringend beroep gedaan op de ondernemers van de Pasar Lely, Lelydorp- en Domburgmarkten zich te bundelen en hieruit een afgevaardigde/gesprekspartner aan te wijzen die elk voor het Districtscommissariaat het aanspreekpunt zullen zijn van deze markten. Op een ieder wordt een beroep gedaan de medewerking te verleden voor de getroffen maatregelen.