Vanmorgen heeft de Districtscommissaris Mevr. Sherin Bansi-Durga kennismakingsbezoeken gebracht binnen de ressorten Jarikaba en Kampong Baroe. In het ressort Jarikaba heeft zij een bezoek gebracht aan het BO-kantoor, het kantorencomplex te Jarikabawooncentrum en de Algemene begraafplaats te Leiding 5.

Het bedrijf Zudo Tropical Fruit en de siertuin van Mevr. Hildegard Van Brussel in het ressort Kampong Baroe zijn ook bezocht. Deze bedrijven werden in de gelegenheid gesteld om zorg – en knelpunten aan te kaarten. Bij Zudo Tropical Fruits heeft de DC een rondleiding gekregen. Te uwer informatie moge dienen dat Zudo Tropical Fruit gevestigd is aan de Saramaccaweg 183. Het bedrijf levert rechtsreeks aan wederverkopers. Klanten worden indien nodig ook geholpen. Het bedrijf is te bereiken op het volgend mobiele nummer: 8714482.

De siertuin van Mevr. Hildegard Van Brussel is gevestigd aan de Saramaccaweg no. 5B en is van maandag tot en met zaterdag geopend voor klanten. Zij is te bereiken op het volgend mobiele nummer: 8774135.