DC Sherin Bansi-Durga heeft vandaag haar veld bezoek voortgezet. Zij heeft allereerst Raghoenath kippenkwekerij aan de Damboentongweg in het ressort Tijgerkreek bezocht. Er werd door de Dhr. Raghoenath een rondleiding gegeven. Verder werd er aangegeven dat de inzet wegens Covid-19 is afgenomen. Ook is er een bezoek gebracht aan het Sayems Tahoe bedrijf aan de Catharina Sophia straat in het ressort Tijgerkreek.

Hier werd er informatie verschaft over het proces van productie van tahoe. De DC is ervan overtuigd dat het bedrijf potentie heeft om verder te groeien.Het veld bezoek is afgesloten met een bezoek aan het Go bana bedrijf. Hier heeft de DC zich laten informeren over de creatieve wijze van het ontwerpen van verschillende producten zoals tassen en armbanden. Deze worden van de stam van bananen gemaakt. Dus van stam tot stof.

Met het bananen project wenst het Go bana bedrijf vrouwen te stimuleren tot verdere ontwikkelingen.Bovengenoemde bedrijven werden in de gelegenheid gesteld om hun zorg – en knelpunten aan te kaarten.